stiže iz bundeslige

Otkriveno tko će suditi derbi Hajduka i Dinama 30. ožujka na Poljudu

19.03.2024 u 09:42

Bionic
Reading

SuperSport HNL ulazi u samu završnicu, do kraja je ostalo još samo devet kola. Odmah nakon reprezentativne pauze čeka nas veliki derbi Hajduka i Dinama u 28. kolu na Poljudu, a HNS je nakon afere s curenjem snimki iz VAR sobe odlučio kako će najvažnije utakmice suditi najbolji strani suci

HNS više ništa ne želi prepustiti slučaju te je odlučeno kako će najvažnije utakmice SuperSport HNL-a do kraja ove sezone suditi najbolji strani suci.

A već 30. ožujka na Poljudu u 28. kolu SuperSport HNL-a, odmah nakon reprezentativne pauze, najveći hrvatski derbi igraju Hajduk i Dinamo.

Iako još nije službeno potvrđeno, derbi 'bilih' i 'modrih' sudit će njemački sudac Daniel Siebert (39), doznaje 24 sata.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Radi se o iskusnom njemačkom sucu rođenom u Berlinu koji redovito sudi utakmice Bundeslige, a do sada je već nekoliko puta bio i na 'posudbi' u grčkoj ligi gdje je također sudio derbije.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel

Na Fifinoj listi je od 2015. godine, a Bundesligu sudi od 2012. godine. Siebert je sudio na ukupno 165 utakmica Bundeslige i 24 utakmice njemačkog Kupa, a u Europi je do sada sudio 13 utakmica Lige prvaka i 16 utakmica Europske lige.

Vrhunac dosadašnje karijere Daniela Sieberta bio je na SP-u 2022. u Katru gdje je sudio dva susreta, a sad će okusiti i kako je to dijeliti pravdu u Hrvatskoj.