SAVJET ILI IZNUDA I KRAJ?

Otkriveno što je Benzema točno rekao, Real reagirao

06.11.2015 u 21:38

Bionic
Reading

Francuski radio BFM objavio je točan navod iz razgovora Realove zvijezde Karima Benzeme tijekom navodne iznude suigrača iz reprezentacije Valbuene

Real Madrid je stao iza leđa svoje zvijzde i objavio kako će o njegovim daljnjim nastupima za 'kraljevski klub' odlučivati isključivo fizička sprema. Što se njih tiče, napadač je 'čist' dok se ne dokaže suprotno.

'Predsjednik Perez sjeo je i razgovarao s Karimom koji mu je u iskrenom razgovoru sve rekao i naglasio kako je samo želio suigrača izvući iz nevolje. Uvjereni smo da će sudski epilog potvrditi da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret,' stav je Reala.

No, francuski radio BFM tvrdi kako je iz sudskih izvora doznao točne riječi koje je Benzema u četiri oka rekao Valbueni tijekom priprema reprezentacije prije točno mjesec dana.


Iskreno, ova priča izmiče kontroli. Sastani se s čovjekom i riješite to,' navodne su sporne riječi koje se mogu protumačiti na oba načina. Upitan je kontekst, intonacija i mimikrija koji bi sudu bili iznimno korisni u izricanju pravorijeka. Obzirom da taj razgovor nije snimljen na sudu je da procjeni jesu li Benzemini potezi bili prijateljski, ili je zajsno s upletenim bratom zaista sudjelovao u iznudi. Ukoliko procijene da je kriv, karijera će mu vrlo vjerojatno neslavno biti i završena.