ugovor života

Otkriveno je koliku će plaću Ivan Perišić imati u Tottenhamu; zarađivat će dvostruko više nego u Interu

31.05.2022 u 14:04

Bionic
Reading

Ivan Perišić (33) u Londonu odrađuje liječničke preglede i nakon toga bi službeno trebao potpisati dvogodišnji ugovor s Tottenhamom, a engleski mediji bliski 'spursima' otkrili su koliko će hrvatski reprezentativac zarađivati u novom klubu

Bio je Ivan Perišić (33) jedan od nositelja igre milanskog Intera, no ugovor s 'nerazzurrima' mu je završio, a nakon višemjesečnih pregovora naš se reprezentativac nije uspio dogovoriti oko produžetka i ostanka na San Siru.

Podsjetimo, Perišić je u Interu do sada zarađivao oko pet milijuna eura po sezoni, a čelnici kluba ponudili su mu novi ugovor prema kojem bi zarađivao 'samo' tri i pol milijuna eura, a s bonusima bi mogao 'dogurati' do pet milijuna... Jasno je da Perišić nije pristao na tako malu plaću te je odlučio krenuti dalje.

Ponuda je bilo i više nego dovoljno, a Perišić je odlučio prihvatiti poziv bivšeg trenera Antonija Contea te će potpisati za Tottenham! Trenutno je u Londonu gdje obavlja obvezatne liječničke preglede, a nakon toga bi trebao i potpisati dvogodišnji ugovor sa 'spursima'.

Engleski mediji blisku Tottenhamu otkrivaju kako će Ivan Perišić imati tjednu plaću od oko 210.000 eura, odnosno godišnje će zarađivati nešto manje od jedanaest milijuna eura!

Da, to je dvostruko više nego što je do sada zarađivao u Interu, a sada će sa 'spursima' krenuti u nove avanture, kako u engleskoj ligi, tako i u Ligi prvaka.