vraća se u Bundesligu

Niko Kovač opet spašava karijeru posrnulog hrvatskog napadača; ovo je prilika koju ne smije propustiti

31.05.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Talijanski mediji bliski momčadi Milana tvrde kako ovog ljeta Ante Rebić (28) gotovo sigurno napušta redove novog talijanskog prvaka i vraća se u Njemačku. Rebić bi trebao otići na posudbu s pravom otkupa...

Bivši hrvatski reprezentativac Ante Rebić (28) ovu bi sezonu najradije zaboravio. Da, s Milanom je osvojio naslov prvaka Italije, ali je zbog brojnih ozljeda i loše forme odigrao 29 utakmica i zabio samo tri gola uz dvije asistencije.

Na San Siru su spremni riješiti se Rebića, no problem je njegova visoka odštetna klauzula. Rebić ima ugovor s Milanom do 2026. godine, a za njega bi zainteresirani klubovi trebali platiti 25 milijuna eura. Istina, nije to neki veliki novac, ali malo je klubova spremno dati tolike milijune za igrača koji je sklon ozljedama i iza sebe ima sezonu za zaborav.

No, čini se kako Ante Rebić ima sreće jer 'ukazao' se bivši hrvatski izbornik Niko Kovač koji bi ga želio vidjeti u momčadi Wolfsburga! Talijanski mediji tvrde kako bi Rebić prvo odradio sezonu na posudbi, a potom bi Wolfsburg imao pravo otkupa našeg napadača.

  • +5
Sassuolo - AC Milan, Serie A, 22.5.2022. Izvor: Profimedia / Autor: Filippo MONTEFORTE / AFP / Profimedia

Ovo je prilika koju ne bi smio propustiti jer mu je Niko Kovač već jednom pomogao da oživi karijeru. Bilo je to 2016. godine kad je Rebić iz Fiorentine stigao u Eintracht. I baš je u Frankfurtu Rebić proigrao i zahvaljujući Kovaču izborio i mjesto u hrvatskoj reprezentaciji.

Rebić je sada u sličnoj situaciji, treba mu promjena i prilika da se vrati u formu, a poziv Nike Kovača se ne odbija. Sad je preostalo da se klubovi dogovore, a čini se da postoji interes s obje strane...