dogovorili su se

Otkriveni detalji transfera Arbera Hoxhe u Dinamo; Slaven Belupo će sjajno zaraditi

09.01.2024 u 10:35

Bionic
Reading

Dinamo je odradio prvi ulazni transfer ove zime, iz Slaven Belupa na Maksimir je stigao Arber Hoxha (25) koji bi se danas ili sutra trebao priključiti 'modrima' na pripremama u Rovinju

Dinamo i Slaven Belupo napokon su dogovorili transfer u kojem lijevo krilo 'farmaceuta' Arber Hoxha (25) karijeru nastavlja u redovima aktualnog prvaka.

Podsjetimo, Hoxha je u Dinamu označen kao jedan od glavnih ciljeva u zimskom prijelaznom roku pa su u Slaven Belupu pokušali učiniti sve kako bi što bolje zaradili na prodaji svog najboljeg igrača. Navodno su 'farmaceuti' isprva tražili čak tri milijuna eura, ali na Maksimiru nisu bili spremni platiti traženi iznos. Unatoč svemu, dogovor je vrlo brzo postignut.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Da, klubovi su se iznenađujuće brzo dogovorili te bi se sjajni Kosovar već danas ili sutra trebao pridružiti 'modrima' koji zimske pripreme odrađuju u Rovinju.

Iako još nije službeno, Dinamo je za Arbera Hoxhu Slaven Belupu platio odštetu od nešto više od milijun eura uz još neke bonuse poput 15 posto od Hoxhinog sljedećeg transfera. Uz to se Dinamo odrekao i postotka od budućeg transfera kojeg je trebao imati za Mateja Šakotu, svog bivšeg igrača koji trenutno igra za Slaven Belupo. Kad se sve zbroji, 'farmaceuti' bi, ako se ispune svi bonusi, mogli zaraditi i do dva milijuna eura!

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Sjajna je to zarada za Koprivničane iako su ostali bez svog nominalno najboljeg igrača. Arber Hoxha je u Koprivnicu stigao u zimu 2022. godine iz Lokomotive. Za Slaven Belupo je odigrao 63 utakmice te upisao 11 golova uz još sedam asistencija.

Standings provided by Sofascore