bombastično pojačanje

Otkriveni detalji senzacionalnog transfera u kojem Marko Pjaca stiže u Rijeku

30.08.2023 u 17:45

Bionic
Reading

U Juventusu na njega više jednostavno ne računaju te će Marko Pjaca (28) kao slobodan igrač napustiti 'staru damu' i do petka potpisati za Rijeku, tvrde talijanski mediji bliski Juventusu

Dolazak Marka Pjace (28) na Rujevicu je, u ovom trenutku, praktički gotova stvar. U Juventusu na nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, kojem su karijeru unazadile teške ozljede i operacije ligamenata koljena, više jednostavno ne računaju te mu neće raditi probleme oko odlaska.

Talijanski mediji bliski 'staroj dami' tvrde kako će Pjaca i Juventus sporazumno raskinuti aktualni ugovor kojeg hrvatskog nogometaša veže do kraja lipnja 2024. godine te će on kao slobodan igrač potražiti novi klub.

A to je - Rijeka!

Jer Pjaca je još ranije odbio novu posudbu, želio ga je drugoligaš Pisa, pa je razlaz s Juventusom jedini logični rasplet. Osim za Juventus i Dinamo, Pjace je ostatak dosadašnje karijere proveo na posudbama u Schalkeu, Fiorentini, Anderlechtu, Genovi, Torinu i Empoliju. Za Juve je odigrao samo 21 utakmicu i zabio tek jedan gol u proteklih sedam sezona.

Talijani tvrde kako će Marko Pjaca već u četvrtak ili petak u Rijeci obaviti liječničke preglede te potpisati trogodišnji ugovor s momčadi s Rujevice.