NOVI DAN U KITZBÜHELU

Otkazan trening, Ivičin zglob pod kontrolom

19.01.2012 u 10:53

Bionic
Reading

Zbog vrlo lošeg vremena u austrijskom zimovalištu Kitzbühelu je u četvrtak otkazan trening spusta skijaša

Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić dan nakon pada na drugom treningu spusta u austrijskom Kitzbühelu, kada je pri brzini od 100 km/h završio u zaštitnoj mreži nakon što je zapeo ramenom za kolac, osjeća se puno bolje.

Iako je nakon spomenutog pada na treningu spusta u slalomu odradio puni trening u slalomu, usprkos boli koju je osjetio u skočnom zglobu, četvrtak će ipak provesti odmarajući.
Naime, nakon obavljenih fizikalnih terapija i tretmana ledom nema nikakvih promjena u odnosu na jučerašnje stanje skočnog zgloba – kako javljaju iz skijaškog stožera.

Dodajmo još kako je zbog vrlo lošeg vremena, kiše i snijega koji padaju, trening spusta u četvrtak otkazan pa tako Ivica Kostelić i Natko Zrnčić Dim imaju slobodan dan. Takav rasplet situacije će sigurno pridonijeti da se posljedice Ivičinog pada u srijedu na treningu što prije saniraju.

'Bio sam priseban cijelo vrijeme. Hvala Bogu, imao sam sreće da se nisam teško ozlijedio. Imam uganuće gležnja, no nadam se da me to neće omesti da nastupam,' rekao je Kostelić.