MADRID U ŠOKU

Oštre kritike na račun Modrića nakon debakla: Luka je ostao na gala večeri!

30.10.2017 u 09:53

Bionic
Reading

Nakon katastrofalnog poraza Reala 2:1 u gostima kod Girone niti Luka Modrić nije izbjegao kritike, a španjolska Marca zaključuje da su on te pojedini njegovi suigrači duhom ostali na Fifinoj gala večeri koja je prethodila utakmici u Kataloniji...

Iza Reala je nekoliko fantastičnih sezona u kojima su triput osvojili Ligu prvaka, a prošle godine trijumfirali i u Primeri, no trenutno je Zidaneova momčad upala u krizu.

  • +20
Girona Real Madrid 2:1 Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Posebno se to osjeti u španjolskom prvenstvu u kojem sve više zaostaje za vodećom Barcelonom. Poraz ove nedjelje u gostima kod male Girone povećao je zaostatak Reala na ogromnih osam bodova, što će biti jako teško nadoknaditi ako uzmemo u obzir da su Messi, Rakitić i društvo u prvih deset utakmica Primere zabilježili devet pobjeda i jedan remi.

Madridski navijači već polako paničare, a debakl protiv novog prvoligaša koji je poput Barcelone također iz Katalonije izazvao je žestoke kritike na račun nogometaša Reala, prije svega onih najboljih koji su prošlog tjedna na Fifinoj gala večeri uvršteni među 11 najboljih u Europi.

Autor: YouTube

Među njima je bio i Luka Modrić za kojeg sportski dnevnik Marca zaključuje da je u nedjelju umjesto na travnjaku u mislima ostao na gala večeri u Zürichu, poput Ramosa, Ronalda, Marcela i Kroosa.

'Jako malo od Luke smo vidjeli na utakmici. Bio je ukroćen i Realu je mnogo nedostajao,' stoji u objašnjenju uz kritiku hrvatskog reprezentativca.

Modrić će imati priliku pokazati da se radilo tek o jednom slabijem nastupu već ovog tjedna u Ligi prvaka u gostima kod Tottenhama, u dvoboju kojeg Real mora pobijediti ako želi s prvog mjesta u skupini čekati ždrijeb osmine finala...