VERSTAPPEN BIJESAN

Osporavana zvijezda Formule 1 izgubila kontrolu: Nastavite li, udarit ću nekog glavom!

08.06.2018 u 16:30

Bionic
Reading

Max Verstappen zaprijetio je novinarima uoči Velike nagrade Kanade (Arenasport 2, nedjelja, 20:10) fizičkom silom, iznerviran zbog stalnih pitanja vezanih uz njegove sudare na početku sezone...

Podsjetimo, 20-godišnji nizozemski talentirani vozač na glasu je kao budući vladar Formule 1, no ove sezone napravio je čitav niz pogrešaka, što je kulminiralo zabijanjem u ogradu u Monte Carlu zbog kojeg je startao zadnji i upropastio F1 vikend u kojem je imao na raspolaganju najbrži bolid.

  • +28
Utrka Formule 1 za Veliku nagradu Monaka Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Verstappen je zbog toga pod velikim pritiskom od strane Red Bulla, kao i javnosti, a uoči Velike nagrade Kanade dojadilo mu je stalno slušati pitanja o sudarima koje je dosad imao u 2018. godini.

'Dosadilo mi je slušati takva pitanja. Ako ih dobijem još par, mislim da ću udariti nekog glavom,' izjavio je Max Verstappen na press konferenciji u Montrealu mrtav ozbiljan, ne pokazujući izrazom lica da se radi o šali.

Neki su se stariji novinari uvrijedili što im duplo mlađi bogati klinac prijeti fizičkom silom, ali ravnatelj 'bikova' stao je na stranu vozaču.

'Možemo ga shvatiti, jednostavno mu je bilo dosta,' kaže Christian Horner.

Ovog vikenda Verstappen će morati pokušati po prvi put ove sezone odraditi cijeli F1 vikend bez ijedne greške te po mogućnosti biti brži od kolege Daniela Ricciarda koji već ima dvije pobjede, uključujući i onu s posljednje utrke u Monaku...