DOĐITE I PODRŽITE

Osim za važne bodove, Rudeš u derbiju kola igra i za hrabru djevojčicu Lavu

24.02.2023 u 14:49

Bionic
Reading

Ove subote od 14 sati vodeća momčad SuperSport Prve nogometne lige, Rudeš, na svom stadionu dočekuje četvrtoplasirani Solin. Dakle, riječ je o derbiju kola, iz kojeg Rudeš želi sva tri boda. Prijenos dvoboja je na MAXSport 1 (MAXtv)

Nogometaši Davora Mladine pobjedom 3:0 protiv Hrvatskog dragovoljca otvorili su tzv. proljetni dio sezone, u kojem love prvo mjesto i uzlazak u nogometnu elitu.

S obzirom na to da ove subote u goste dolazi Solin, momčad koja također razmišlja o ulasku u najjači rang, jasno je da nas očekuje zanimljiva i dobra utakmica.

'Dolazi nam opasan suparnik u goste, klub iz vrha tablice, koji zajedno s Vukovarom ’91 i Cibalijom, predstavlja najveće konkurente za vrh. I zato očekujemo tešku i zahtjevnu utakmicu, u koju ulazimo maksimalno ozbiljno, jer svjesni smo što nam ona znači. Iako već za koji dan imamo i kup-ogled protiv Slaven Belupa, apsolutni nam je fokus na ovog protivnika', najavio je trener Mladina.

Za ovaj ogled zbog ozljede i dalje nema Antonija Boršića, dok se razbolio i Tomislav Srbljinović. No, za ovu utakmicu konkurira novopridošlo pojačanje iz Sassuola Brian Oddei.

Inače, ova utakmica ima i humanitarnu notu, jer novac od prodanih ulaznica NK Rudeš uplatit će na račun za djevojčicu Lavu Petrušić, koja bi 3. svibnja u Los Angelesu trebala primiti lijek. Ova dvogodišnja djevojčica boluje spinalne mišiće atrofije, a dijagnosticirana joj je i osteoporoza drugog stupnja te skolioza i kifoza.

A kako bi se prikupilo što više novca, svi članovi Rudeške 'obitelji', mislimo ovdje i na igrače, odrekli su se besplatnih ulaznica, već će i oni sudjelovati u ovoj humanitarnoj akciji.

Lava Petrušić

IBAN: HR5024840083120778121

BIC/SWIFT: RZBHHR2X

Opis plaćanja: za ratnicu Lavu

PAYLPAL: petrunjela.petrusic@gmail.com

>> Hrvatski nogomet samo na kanalima MAXSport!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na kanalima MAXSport 1 i MAXSport 2 na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.