SUPERSPORT PRVA NL

Veliki korak Rudeša prema nogometnoj eliti; Dominik Rešetar zabljesnuo u drugom dijelu

18.02.2023 u 17:20

Bionic
Reading

Nakon dva mjeseca pauze ovog je vikenda nastavljeno natjecanje u SuperSport Prvoj nogometnoj ligi, odnosno drugom razredu hrvatskog nogometa. Rudeš je s novom pobjedom pobjegao konkurentima, te napravio velik korak prema nogometnoj eliti

Rudeš je na svom stadionu dočekao Hrvatski dragovoljac, momčad s dna tablice, a koja je imala i stanovitih upravljačkih problema.

Međutim, posebice u prvom poluvremenu, taj se 'hendikep' nije osjetio, jer igrao je Hrvatski dragovoljac na svježinu. S obzirom na to da je došlo do rekonstrukcije momčadi, pa se nije na pripreme krenulo na vrijeme...

I imali su Crni iz Sigeta dvije odlične prilike na početku utakmice. Vinogradac je zaprijetio Kralju, ali golman domaćih odlično je reagirao. A kada nije bilo golmana na sceni, ispriječila se stativa.

Momčad Davora Mladine kao da je hvatala 'radnu temperaturu' nakon duže stanke, a onda je u prvoj minuti nastavka Dominik Rešetar zabio za vodstvo i veselje 400-tinjak navijača.

Potom su golove još upisali Aleksa Latković, te još jednom - uz majstorski potez - opet Dominik Rešetar.

'Ovog puta momčad je izbacila mene, drugi put će nekog drugog. Bilo je teško, jer Hrvatski dragovoljac imao je svoje prilike, ali uspjeli smo u nastavku podići nivo igre. najvažnije je da smo ispunili sve ono što smo s trenerom dogovorili u svlačionici, tako da možemo biti zadovoljni. Naravno, opuštanja nema nikakvog, još je puno posla pred nama, ali dobro je da smo krenuli pobjedom u nastavak sezone', rekao je dvostruki strijelac Rešetar.

Rudeš je na najbolji način iskoristio poraz Solina (domaći, 0:3 od BSK-a), te remi Cibalije (op.a. 0:0 kod Jaruna), te je sada bodovna prednost porasla na devet. S time da je sada na drugom mjestu Vukovar 1991, koji je sa 3:0 pobijedio Kustošiju.

Standings provided by Sofascore