ZAGRIJAVANJE

Osijek u Umagu započeo pripreme za drugi dio, očekuje se i dolazak Kleinheislera koji još važe ponudu o nastavku suradnje

04.01.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Osječani na terenima Plave lagune i u hotelu Garden Istra imaju sve što im je potrebno za nesmetani rad i boravak u Istri

Nogometaši Osijeka započeli su pripreme za drugi dio sezone. Po dolasku u Umag odmah su se uvjerili kako će u ovom dijelu Istre imati praktički optimalne uvjete za kvalitetan i nesmetani rad. Prije svega, tereni Plave lagune su obnovljeni, u njih je dodatno investirano u posljednje vrijeme, a Bijelo-plavima su na raspolaganju po njihovoj želji i u odabranim terminima.

Osim toga, nalaze se nedaleko hotela Garden Istra koji, također, po svim kriterijima odgovara željama i potrebama osječke ekspedicije. Inače, nije baš uobičajeno da je u ovo doba godine temperatura na istarskom poluotoku, barem ovih dana, nešto niža nego u Slavoniji, ali bismo rekli da je sasvim pogodna za sve one vanjske aktivnosti koje je planirao stručni stožer naše momčadi.

Glavnina igrača jako dobro poznaje Pomsov način rada i s te strane nema nikakvih iznenađenja. Oni koji su prvi puta priključeni prvotimcima privikavaju se bez nekih poteškoća, pri čemu su im senatori u svlačionici značajna podrška. Trenira se dva puta dnevno, a prvoga dana umaških priprema odvojeno od suigrača trenirao je samo rekonvalescent Ivan Cvijanović.

Već u utorak suigračima su se priključili Mile Škorić i Danijel Lončar, a sljedećih dana očekujemo kako bi se suigračima trebao pridružiti i László Kleinheisler, ovisno o tome kakvo će mu biti zdravstveno stanje. No, uz Mađara je vezana i priča oko produljenja ugovora koji završava na ljeto. Klub je na stol stavio koliko je mogao, a 28-godišnji Kleinheisler, koji je bio na meti Dinama i koji bi se rado okušao u nekoj od Liga petice, ne žuri.

Standings provided by Sofascore