TVRDI PREGOVORI

Ništa od dogovora. Dinamo traži više, a o Southamptonu ovisi hoće li Mislav Oršić prema Otoku ili Rovinju

03.01.2023 u 22:12

Bionic
Reading

Pregovori u Maksimiru oko prelaska Mislava Oršića u Premier ligu, koji su trajali do večernjih sati utorka, nisu završili dogovorom između Dinama i Southamptona, jer zagrebački klub nije bio zadovoljan s ponudom koja je stigla s engleske adrese

Pregovori u Maksimiru oko prelaska Mislava Oršića u Premier ligu, koji su trajali do večernjih sati utorka, nisu završili dogovorom između Dinama i Southamptona, jer zagrebački klub nije bio zadovoljan s ponudom koja je stigla s engleske adrese.

Naravno, ukoliko Sveci odluče podebljati ponudu, onda se opet može razgovarati o Oršićevom odlasku na Otok, a neke informacije s kojima raspolažu Sportske novosti govore da bi se to moglo dogoditi.

No, pričekajmo što će donijeti sljedeći dani. Za sada, nema niti ‘treće sreće‘ kad se radi o Oršićevom odlasku u Englesku, nakon Birminghama, Burnleya, nije ostvario niti transfer u Southampton.

Očekuje se da bi se Oršić uskoro trebao priključiti Dinamovim pripremama u Rovinju, osim ako se nešto ne dogodi u međuvremenu, kao što se i događa kod transfernih poslova.

Standings provided by Sofascore