U KRIVO VRIJEME

Osijek objavio koliko će točno biti bez kapetana Mile Škorića: Nisam ovaj put imao sreće...

31.03.2022 u 20:18

Bionic
Reading

Pretpostavke da će Mile Škorić propustiti ne samo nedjeljni derbi s Hajdukom (Gradski vrt, 19.30, Arenasport) nego i još poneku utakmicu Bijelo-plavih u završnom krugu HT Prve lige, pokazale su se točnima

Nakon obavljenog detaljnijeg liječničkog pregleda magnetskom rezonancom utvrđeno je kako su obje njegove ozljede, zarađene u susretu između Hrvatske i Bugarske u Dohi, takve prirode da mu slijedi obvezno mirovanje.

Riječ je o gležnju i kvadricepsu, zbog čega će kapetan morati prisilno izbivati s treninga, dakako i utakmica, u sljedećih 15 do 20 dana, izvijestio je klub na nk-osijek.hr.

Mile se vratio u Osijek i u četvrtak prije podne pojavio se u Gradskom vrtu te odmah upoznao stručni stožer s trenutnim stanjem svoje ozljede

'Naravno da mi je žao, baš se može reći da je u pitanju peh. Želio sam odigrati što bolje taj susret za reprezentaciju, to mi je, uostalom, uvijek velika želja kada sam imam priliku nastupati za Hrvatsku i nikada se nisam štedio, niti u klupsku, niti u reprezentativnom dresu. Nisam ovaj puta imao sreće, ali brzo će proći i ta stanka koju ću morati odraditi i ne sumnjam da ću nakon toga opet biti spreman za sva iskušenja koja našu momčad očekuju u preostalim dvobojima do kraja sezone', rekao je Škorić.

  • +39
Hrvatska - Bugarska, prijateljska utakmica u Kataru 2022. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL