POSTOJI JEDAN 'ALI'

Osijek dobiva novog trenera, Kohorta ga želi svim srcem, a evo što kaže menadžer

03.10.2023 u 08:43

Bionic
Reading

Nakon dojmljivog ulaska u novu sezonu, odnosno četiri startne pobjede, uslijedio je poraz od Adane Demirspora, no uspio je Tomas konsolidirati momčad. Ipak, novi negativan niz, koji je krenuo porazom od Dinama, prouzročio je novu krizu u kojoj će Osijek ostati bez trenera

U posljednjih pet utakmica Osijek ima tek jednu pobjedu. I to protiv niželigaša Kutjeva, koji ga je također šokirao vodstvom u utakmici 1/16-ine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Ovog vikenda Osijek je 'pao' u Koprivnici kod Slaven Belupa, a s tribina je odjekivalo: 'Uprava, odlazi.' S time da to Kohortino nezadovoljstvo traje već duže vrijeme.

Pitanje je hoće li Uprava otići, ali sudbina trenera Stjepana Tomasa već je praktički određena. On će postati 'bivši'.

A među potencijalnim kandidatima isticala su se dva imena - Goran Tomić i Zoran Zekić.

No od dolaska Šibenčanina Tomića u Slavoniju neće biti ništa.

Što se Zekića tiče, on je trenutno 'u poslu'. I odrađuje ga na dobar način, tako da mu čelnici albanskog Partizania već sada nude novi ugovor. Zekićeva je momčad nakon sedam kola na petom mjestu, s pet bodova zaostatka za vodećim klubom koji se zove Egnatia Rrogozhinë. No važno je dodati da Partizani ima i dvije utakmice manje.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

'Kod nas nema ništa novog, jer dosad još nitko nije zvao mog klijenta ili mene', kratko je za tportal rekao Zekićev menadžer Miroslav Bičanić.

Dakle, jednog dana, ako i kada dođe poziv menadžeru Bičaniću i(li) treneru Zekiću, iz Osijeka će morati ponuditi nešto zbilja opipljivo, a prije toga i uvjeriti Partizanijevog predsjednika da Zekiću dâ papire.

Sigurni smo da bi se Kohorta razveselila Zekiću, koji je na klupi Osijeka sjedio od 1. rujna 2015. godine do 29. ožujka 2019. godine. Pritom je vodio 152 utakmice i osvojio 1,63 boda, što je više i nego dobar prosjek.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore