DOBRO SE OPORAVLJA

Mislav Oršić ubio u pojam navijače Dinama: Nema tu nikakve priče...

28.11.2023 u 07:54

Bionic
Reading

Igrač turskog Trabzonspora Mislav Oršić polako se vraća treninzima nakon uspješne operacije križnog ligamenta koljena.

Hrvatski reprezentativac i negdašnji igrač Dinama ozlijedio se ljetos, a o trenutačnom stanju i tijeku oporavka govorio je na promociji kazališnog komada Raspucavanje.

'Teška je to ozljeda koja zahtijeva dug oporavak. Za sada sve ide odlično. Počeo sam trenirati i sve mi je lakše podnijeti jer imam osjećaj da sam se vratio nogometu i lopti. Moram priznati da mi je teško gledati nogomet jer se zapitam gdje sam ja, a gdje su drugi', rekao je za 24sata Mislav Oršić, a onda odgovorio na dva pitanja o Dinamu. Prvo je glasilo može li Dinamo obraniti naslov prvaka, a drugo kakve s šanse da se vrati u Dinamo.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'

'Dinamo je najkvalitetnija momčad u Hrvatskoj i mislim da će na kraju biti prvak. Znalo je biti tako i prijašnjih sezoona, u sezoni 2021/22. također smo bili loši u prvom dijelu prvenstva, a potom smo osvojili naslov prvaka. Što se tiče povratka, nema nikakve priče o tome. Istina, Dinamo je moj klub i nikad se ne zna što će biti u budućnosti'.