SVE JE JASNO

Opet se zakuhalo u Ferrariju; oko vijesti koja bi značila totalni kaos za crvene bolide odmah se oglasio Sebastian Vettel

15.07.2020 u 13:42

Bionic
Reading

U novoj sezoni Formule 1 dominiraju Mercedesi, a Ferrari je nakon dvije utrke daleko od vrha. U 'crvenim bolidima' je općenito burno, a atmosferu su pogoršale glasine da bi Sebastian Vettel mogao otići prije kraja ovog prvenstva, znatno ranije... U

Ferrariju je kaos! Bolidi zaostaju za konkurencijom, ali veći problem je taj što je prije kraja ove sezone najavljen raskid ugovora sa četverostrukim prvakom Vettelom.

Novu sezonu Formule 1 pratite na Arenasport 2 kanalu samo na MAXtv-u. MAXtv pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje gledajte na televizoru ili mobilnom uređaju bilo gdje u Hrvatskoj. O svemu više saznajte OVDJE.

Zadnjih dana to je uvijek zanimljiva tema, prvo se govorilo kako su obje strane (Ferrari i Vettel) jednako željeli prekid suradnje, ali pojedini verbalni istupi njemačkog vozača govore suprotno.

Nakon katastrofe na VN Štajerske, drugoj utrci sezone, čak se počelo nagađati da bi razočarani Vettel mogao ranije napustiti Ferrari, ali je on to brzo demantirao i ušuktao one koji unose razdor kod 'propetog konjića'.

  • +11
Formula 1 , VN Štajerske Izvor: EPA / Autor: FIA/F1 HANDOUT

'Ne, ne planiram pobjeći. Mislim da imam nešto za dokazati, prije svega sebi. Zbog toga sam ovdje. Mnogi su mi ljudi u ovom timu dali jako puno u proteklih nekoliko godina. Iz poštovanja prema njima želim im uzvratiti za tu podršku i pobrinuti se da dostojno završimo suradnju. Tako da, uopće ne razmatram bijeg', poručio je Vettel.