JE LI ZAGREB OŠTEĆEN?

Opet se nakon utakmice najviše priča o sucu!

13.03.2015 u 21:37

Bionic
Reading

Nakon što je sudac Mario Zebec strogo isključio Gabrijela Bobana već u 10. minuti utakmice Zagreba i Splita, ova je sudačka odluka bila glavna tema među trenerima nakon utakmice…

Prošlog vikenda kontroverzne sudačke odluke izazvale su buru na utakmicama MAXtv Prve lige, a ništa drukčije nije počelo niti 25. kolo. Split je stigao do teško izborenog trijumfa u gostima u Kranjčevićevoj, zahvaljujući golovima Mršića i Bagarića, ali i odluci Zebeca koji je isključio Gabrijela Bobana već u 10. minuti.

Dogodilo se to nakon gužve koju je uzrokovao nedosuđeni prekršaj nad napadačem Zagreba kojeg je skrivio golman Zagorac, a uslijedilo je naguravanje u kojem se Barbarić našao na tlu. Boban je dobio izravni crveni karton, a ova odluka bila je glavna tema nakon susreta.

'Izuzetno zahtjevna utakmica za komentirati ju. Toliko se pričalo o suđenju zadnjih dana i nije na meni da to previše komentiram, ali nekakve odluke su usmjerile utakmicu. Mi smo cijelu utakmicu igrali s igračem manje i sigurno da je to poremetilo plan koji smo imali,' rekao je Zagrebov trener Željko Kopić koji nije htio oštrije komentirati suđenje, no predsjednik Dražen Medić sigurno neće biti tako diplomatski raspoložen sljedećih dana.

'Šteta za njih što im je isključen Boban. On nam je svojim isključenjem dosta pomogao,' priznao je Zoran Vulić pa se osvrnuo na incident koji je prethodio isključenju:

'Ja sam vidio faul nad golmanom, ali možda nisam objektivan. A ovaj drugi sporni trenutak moram reći da nisam vidio.'