SVE PO STAROM

Opet pokazao zašto ga mnogi smatraju najbahatijim nogometašem svijeta!

07.08.2017 u 16:45

Bionic
Reading

Najbolji nogometni dani Nicklasa Bendtnera su prošlost, no na posljednjoj utakmici svog Rosenborga protiv Kristiansunda pokazao je da mu je arogancija još uvijek na zavidnoj razini...

Danski 29-godišnji napadač doveden je kao tinejdžer u Arsenal i bila je to jedna od većih Wengerovih zabluda koji je pokušavao od njega napraviti zvijezdu kroz devet sezona, da bi na kraju ipak digao ruke i riješio se problematičnog igrača.

Bendtner je tijekom karijere imao čitav niz ispada na terenu i izvan njega zbog čega je na društvenim mrežama dobio posprdni naziv 'Lord Bendtner', a nakon sjedenja na klupi u Wolfsburgu okušao se u engleskom drugoligašu Nottinghamu prošle sezone, da bi u ožujku stigao u Rosenborg, najugledniji norveški klub koji vodi u aktualnom prvenstvu nakon 18 kola.

Nicklas se može pohvaliti da je zabio osam golova dosad, a posljednja dva ovog vikenda u pobjedi 4:1 protiv Kristiansunda.

Autor: YouTube

No, pokvario je dojam glupom i bahatom reakcijom nakon drugog postignutog gola, jer je umjesto da slavi prvo izvrijeđao suigrača koji mu nije htio u pravom trenutku dati loptu.

Baš zbog ovakvih poteza Bendtner je na glasu kao jedan od najbahatijih nogometaša današnjice, a uopće se ne trudi riješiti te reputacije...