TOTALNI KAOS

Opća tučnjava u bazenu, u Novom Sadu se potukle srpske i hrvatske vaterpolistice: Namjerile su se na krive

13.12.2021 u 11:33

Bionic
Reading

Vaterpolistice splitskog Jadrana i novosadske Vojvodine igrale su utakmicu Dunavske lige u mađarskom Szentesu koja se odjednom pretvorila u opći kaos

Trebala je to biti posljednja utakmica drugog po redu turnira ženske vaterpolske Dunavske lige u mađarskom Szentesu. Teško da je itko u Hrvatskoj uopće zamijetio to natjecanje koje se održavalo od petka, i u kojem sudjeluju ponajbolji sastavi Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Rumunjske, Srbije, te sveučilišna vrsta Velike Britanije. No, sada će ga zapamtiti, naime u bazenu su se solidno “pošorale” vaterpolistice iz Splita i Novog Sada, javljaju Sportske novosti.

Prvo je, ali još u žaru borbe Dora Vujević dobila snažan udarac u glavu, oko točnije zbog čega je završila u bolnici u Kecskemetu. No, malo kasnije je nastala “frka u vodi”. Zakačile su se igračice međusobno, obje postave koje su bile u tom trenutku u vodi su se potukle, a suci su odlučili kazniti samo dvije igračice Jadrana.

- Nakon toga su me suci pitali hoćemo li nastaviti. Budući da je postojala bojazan da u nastavku ne dođe i do većih izgreda, bila je naelektrizirana atmosfera, a nas čeka sljedećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije ne nastaviti utakmicu. Ruskinje u Vojvodini su solidno tukle, jedino što su se namjerile na krive - jučer će nam iz Mađarske trener jadranašica, Aljoša Kunac. Na koncu je utakmica registrirana 5:0 za Vojvodinu.