JAKO RIZIČNA OPCIJA

Oliću neočekivana ponuda: Neće ju valjda prihvatiti!?

30.12.2015 u 17:41

Bionic
Reading

Prema pisanju australskog Fox Sportsa, ekipa Central Coast Marinersa zainteresirana je za dovođenje Ivice Olića...

Hrvatski 36-godišnji nogometaš nije se naigrao u dresu HSV-a ove jeseni i još čeka na svoj prvi pogodak u Bundesligi, zbog čega se u Njemačkoj sve više piše o njegovom odlasku. Hamburg mu je navodno odobrio traženje novog kluba, kako bi se uspio nametnuti izborniku Čačiću uoči Eura dobrom igrom na terenu.

Dosad se spominjao njegov odlazak u američki MLS, ali sada je stigla još neobičnija ponuda. Naime, prema pisanju australskog Fox Sportsa, Central Coast Marinersi zainteresirani su za Olićeve usluge i vide u njemu mogućeg spasitelja kluba koji je ove sezone posljednji na ljestvici.

Marinersi u 12 odigranih utakmica imaju samo 5 osvojenih bodova i zaostaju čak sedam bodova za pretposljednjim Perthom. Ekipi koja nema zvučnih zvijezda Olić bi svakako puno značio, no pitanje je bi li nastupi u Australiji pomogli Ivici da izbori mjesto u reprezentaciji na Euru.

To bi mogla biti i glavna zapreka ovog transfera, a iako je Alessandro Del Piero svojedobno otvorio put europskim zvijezdama u Australiju, prelazak u Marinerse definitivno ne bi bio korak naprijed za našeg napadača...