ODMAH NAKON SP-A

Oko budućnosti Marcela Brozovića u Interu sve je sada jasno; klub povlači potez koji to najbolje dokazuje

17.07.2018 u 11:34

Bionic
Reading

Iza Marcela Borozovića je odlično Svjetsko prvenstvo s kojeg se vratio sa srebrnom medaljom oko vrata, a u Interu bi uskoro mogao dobiti novi ugovor

Neumorna radilica u sredini terena, razbijač suparničkih akcija, čovjek kojeg je uvijek svuda po terenu – to je Marcelo Brozović.

Hrvatski veznjak na SP-u je postavio rekod te je u polufinalnoj utakmici s Englezima pretrčao 16,339 kilometara u 132 minute (regularni dio, produžeci, nadoknada). Takav učinak nikad nitko nije imao na jednom susretu World Cupa.

Brozović je sada na kratkom i zasluženom odmoru, a zatim se vraća u Inter gdje ga očekuju pregovori oko novog ugovora. Iako je vezan uz milanskog prvoligaša do lipnja 2021., dakle još tri sezone, u klubu su odlučili nagraditi svojeg borbenog veznjaka s većom godišnjom plaćom te tako primiriti njegovu želju za odlaskom, a trenutačno hrvatski veznjak ima zajamčeno 2,5 milijuna eura po sezoni.

Marcelo Brozović - 2018. Izvor: Društvene mreže

Naime, za Brozovića su zanimanje pokazali neki drugi velikani, posljednji Chelsea, ali je Inter zasad ostao čvrst i nije se odlučio na prodaju bez obzira što ima problema oko financijskog fair playa.

Inače, talijanski mediji tvrde da u novom ugovoru ne bi bila određena odštetna klauzula, kao što je slučaj u sadašnjem u kojem stoji da Brozović može otići ako netko plati 50 milijuna eura.

  • +36
Najbolje fotografije dočeka Vatrenih Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL