VELIKA PREPREKA

Zaista nije pošteno; nevjerojatna pohlepa uništava fantastičan transfer 'bećara' Vide

16.07.2018 u 21:55

Bionic
Reading

Liverpool je zagrizao za Domagoja Vidu (29), ali nevjerojatna pohlepa Bešiktaša velika je prepreka za realizaciju ovog fenomenalnog transfera

Lovren i Vida su oduševili u zadnjoj liniji hrvatske momčadi, a njihova besprijekorna suradnja privukla je pozornost brojnih klubova. Liverpool već ima Lovrena, ali poželio je i Vidu te bi tako u obrani stvorio hrvatski zid, no pregovori ne idu u željenom smjeru.

Vida se nije previše naigrao u Bešiktašu, ali to se nije vidjelo na SP-u, gdje je bio sjajan te je upisao nastupe u šest od sedam utakmica. Turski klub tu je odmah vidio priliku da debelo zaradi, a spomenimo da je našeg bećara doveo besplatno u siječnju iz kijevskog Dinama i vezao ga ugovorom do lipnja 2022.

  • +6
Domagoj Vida sa sinom Davidom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

Liverpool je krenuo sa 15 milijuna eura, pa podigao iznos na 20 milijuna eura, a ovh dana treći puta pokušao s 22 milijuna eura.

Čelnici Bešiktaša samo su odmahnuli rukom te poručili Liverpoolu da se moraju jako isprsiti i platiti nevjerojatnih 35 milijuna eura što bi bila najveća odšteta ikad isplaćena za nekog hrvatskog igrača (rekorder je Mateo Kovačić sa 31 milijun eura).

Hoće li Liverpool krenuti u novu ofenzivu vidjet ćemo uskoro, ali 'redsima' nije pametno dugo čekati, jer prema zadnjim informacijama Vida je postao meta drugih engleskih klubova poput Evertona i Leicester Citya te španjolskih prvoligaša Atletico Madrida i Seville. A Turci zadovoljno trljaju ruke i licitiraju...

  • +5
Doček Vatrenih Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Grgic / CROPIX