ŠUTNJA JE ZLATO

Odvjetnik ušutkao 'nasilnika' Overeema

01.02.2012 u 15:59

Bionic
Reading

Alistair Overeerem je optužen da je fizički napao i ozlijedio jednu ženu, ali Nizozemac se po tome pitanju nije oglasio. Tako mu je savjetovao odvjetnik

Nizozemski borac se mora 21. veljače naći pred sudom kako bi objasnio što se u stvari dogodilo u jutarnjim satima 2. siječnja. Neimenovana ženska osoba ga je optužila za udarac u lice zbog čega su joj se ukočila leđa, a druga strana priča nije poznata, jer su se u Nizozemčevom taboru odlučili na šutnju.

O neugodnoj situaciji očitovao se je jedino odvjetnik David Chesnoff.

'Savjetovao sam Overeemu da ne komentira ovaj slučaj i da ćemo to učiniti na sudu. Treba napomenuti kako Overeem nije uhićen, nego je pozvan na sud. Postoje dvije strane ove priče, a mi namjeravamo snažno braniti Overeemovu nevinost.'

Inače, prema američkim zakonima ako se nizozemskom borcu dokaže krivnja prijeti mu maksimalna zatvorska kazna od šest mjeseci, a morao bi platiti i tisuću dolara.

Organizacija pod kojom se Overeem bori UFC, odbila je komentirati optužbe, ali zasigurno ni njenim čelnicima nije svejedno, jer je Overeem sljedeći protivnik prvaka Juniora dos Santosa.

Overrem u ringu