heroj lige prvaka

Oduševljeni Vlašić ovim riječima svima je objasnio kako je sa suigračima srušio veliki Real

03.10.2018 u 06:46

Bionic
Reading

Nikola Vlašić priznao je nakon pobjede CSKA nad Realom kako nije vjerovao da će njegov pogodak biti jedini na utakmici u Moskvi, a zasluge za trijumf pripisuje kompaktnosti u obrani te smatra da je njegov klub zaslužio ovaj uspjeh...

Hrvatski 20-godišnji veznjak procvjetao je u Ligi prvaka ove sezone. Protiv Viktorije Plzen asistencijom i pogotkom spasio je CSKA od poraza, a ovog utorka srušio je aktualnog prvaka Europe i po prvi put zablistao pred očima cijelog svijeta.

  • +3
Liga prvaka: CSKA M. - Real M. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Nikola Vlašić protiv Reala je u Moskvi zabio pogodak nakon nešto manje od sedamdeset sekundi, što je bio i odlučujući trenutak susreta.

Očekivano, kao heroj moskovske momčadi njegova izjava iščekivala se nakon utakmice.

'Počeli smo kako smo i planirali, agresivno i uz pritisak. Zatim sam vidio da je protivnik krivo dodao loptu, ubrzao, presjekao loptu i zabio gol. Naravno, nisam mogao ni zamisliti da će to biti jedini gol na utakmici,' priznao je Nikola Vlašić za ruski Match TV, a onda pohvalio suigrače, jer CSKA je igrala učinkovito poput Rusije na Svjetskom prvenstvu.

'Jasno nam je bilo da je Real najjači klub na svijetu i da je nužno igrati kompaktno u obrani, držati se blizu jedan drugome, kako bi izbjegli pucanja u linijama, što nam je i uspjelo. Čini mi se da je ovo bila teško izborena, ali zaslužena pobjeda,' zaključio je mladi hrvatski reprezentativac koji je u Rusiju došao na posudbu iz Evertona.

S obzirom na igru koju pokazuje ove sezone, momčad s Goodison Parka može žaliti što ga se odrekla, a hrvatskoj reprezentaciji dobro će doći u kvalifikacijama za Euro 2020. godine...