cijenjeni talent

Španjolci se opet raspisali o Karlu Letici: Sada ima priliku zablistati usred Madrida

02.10.2018 u 18:02

Bionic
Reading

Uoči gostovanja Bruggea kod Atletica u Madridu mladi hrvatski golman Karlo Letica ponovo je u središtu zanimanja španjolske nogometne javnosti....

'Div koji može i zabijati golove,' tako opisuje Karla Leticu španjolski dnevnik As uoči utakmice Atletica i Cluba Bruggea u Ligi prvaka ove srijede, podsjetivši na njegov gol glavom protiv Istre prošle sezone.

  • +5
Hrvatski vratar Karlo Letica Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Posljednja prepreka Atleticu bit će mladi visoki golman koji je s 2,02 m i 21 godinom, jedna od nada europskog nogometa,' stoji o članku o bivšem golmanu Hajduka koji je uz odštetu od tri milijuna eura ovog ljeta prešao k Ivanu Leku u redove belgijskog nogometnog prvaka.

Podsjetimo, tijekom prošle sezone interes za Leticu pokazivao je čak i Real Madrid, kao i mnogi drugi europski klubovi, no Karlo se odlučio karijeru nastaviti u Belgiji gdje je zaključio da će imati najbolje uvjete za daljnji nogometni razvoj.

Međutim, dobar nastup uspred Madrida, na stadionu Wanda Metropolitano na kojem će se igrati finale ovosezonske Lige prvaka, dodatno bi mu povećao vrijednost na nogometnom tržištu pa je ovo definitivno sjajna prilika da se pokaže na velikoj pozornici i opet skrene pozornost europskih bogataša na sebe.

Za Leticu zasad u Bruggeu sve ide po planu: momčad je tek jednom posrnula u belgijskom prvenstvu i vodi na ljestvici, a u Ligi prvaka u teškoj grupi s Monacom, Borussijom Dortmund i Atleticom svaki osvojeni bod bit će uspjeh...