MOŽE LI BITI ČUDNIJE?

Održan bizarni meč medvjeda i Boba Sappa; totalni cirkus prošao bez žrtava...

medvjed vs Bob Sapp

medvjed vs Bob Sapp

Izvor: Screenshot / Autor: tportal/youtube

Bob Sapp se od borca pretvorio u cirkusanta,a njegova posljednja borba nije mogla biti bizarnija, jer je Amerikanac u kavez ušao protiv medvjeda

Na početku borilačke karijere bivši igrač američkog nogometa bio je Zvijer', no kako je vrijeme odmicalo pretvorio se u 'vreću za nabijanje', a sada je postao totalni klaun.

Bez obzira na posljednje poraze u kickboxingu i MMA-u, od kojih su neki bili sramotni, jer je padao kod prvog dodira, Sapp je zbog svojeg mišićavog izgleda uvijek bio mamac za Japance koji su spremni platiti da im izvodi svakojake ludorije.

Posljednji cirkus bio je meč sa medvjedom. Dugo se najavljivao taj okršaj i nikome nije bilo jasno kako su to Japanci osmislili, a da ne bude ljudskih žrtava.

Meč je na kraju održan, a Sappa i medvjeda dijelila je prozirna pregrada koju su morali gurati kako bi pobijedili. Amerikanac je na sebi imao kameru, ali i komade mesa da bi privukao medvjeda u punoj snazi na pregradu.

Medvjed vs Bob Sapp

U bizarnom naguravanju medvjed je izašao kao pobjednik, a Sapp upisao još jedan poraz u svojoj karijeri. No ovaj je zasigurno najčudniji...

  • +6
  • +3

Bob Sapp

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Suzana Arslani

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!