'preuredio' ga je

Mirkov protivnik završio u bolnici: Slomljene su mu kosti lica...

31.12.2017 u 13:57

Bionic
Reading

Tsuyoshi Kohsaka (47) nakon svog prvog, a čini se i posljednjeg, susreta s Mirkom Filipovićem, trebao bi ozbiljno razmisliti o mirovini. Nakon što ga je Cro Cop pobijedio nakon samo 60 sekundi borbe Japanac je s teškim ozljedama prebačen u bolnicu...

Jednostavno to više nisu godine kad bi bilo tko trebao ulaziti u ring i riskirati zdravlje, da ne kažemo život. Jedno je kad se mlatiš s 20 ili 30 godina, a drugo je kad ti je 47 na leđima. Pa makar i za veliki novac... Ali, uvijek postoji ona 'još jedna i kraj', a tako je razmišljao Tsuyoshi Kohsaka, jedan od pet boraca na ovom svijetu koji se može pohvaliti da je pobijedio legendarnog Fjodora Jemjeljanenka.

No, protiv Cro Copa mu nije išlo, potvrdio je to i sam Mirko Filipović netom nakon borbe. Na svom Facebook profilu objavio je kratki video s porukom svojim najvjernijim navijačima.

'Koliko sam čuo, Kohsaka je na putu za bolnicu... Vjerojatno mu je slomljeno nekoliko kosti na licu', otkrio je Mirko s kojim su u svlačionici bili Stipe Drviš i sin Ivan te nastavio:

'Na žalost to je takav posao. Nadam se da nije ozbiljnije ozlijeđen. Iako grub, ovo je ipak sport. Nadam se da će biti u redu.'

  • +16
Mirko Cro Cop Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Našeg su borca pak mučili neki drugi problemi, neusporedivo manji od onih Kohsakinih koji još ne zna hoće li morati mijenjati osobnu, vozačku i putovnicu zbog novih fotografija.

'Već sam popio tri boce vode, a iz mene ne izlazi ni kap. Moram na dopinšku kontrolu pa ću očito morati popiti još tri boce', požalio se Mirko. Bolje i to nego da ti plastični kirurzi ponovno 'slažu' lice... Jasno je to i njemu.

'Bila je ovo rutinska pobjeda... Još jednom hvala svima koji ste navijali za mene, javit ćemo se još kasnije iz hotela', zaključio je Mirko Cro Cop Filipović.

Najbolje od Cro Copa