samo da ga prodaju

Očajnički potez njemačkog velikana: Šaljite ponude za našeg napadača!

23.06.2017 u 12:58

Bionic
Reading

Sportski direktor dortmundske Borussije Hans-Joachim Watzke otkrio je da klub pod hitno želi prodati najboljeg strijelca Bundeslige, gabonskog napadača Pierrea-Emericka Aubameyanga (28)

'Saslušat ćemo sve ponude koje stignu za Aubameyanga', rekao je sportski direktor Borussije Dortmund Hans-Joachim Watzke i napomenuo:

'No do sada nije došla ni jedna službena. U medijima se konstantno priča kako su za njega zainteresirani Manchester City, PSG, Real Madrid, Manchester United... Ali nitko od njih nas još nije kontaktirao. Ovako želimo zahvaliti Aubameyangu i izaći mu u susret kad već želi napustiti klub.'

Gabonski napadač Pierre-Emerick Aubameyang (28) ove je sezone za 'žuto-crne' u Bundesligi zabio 31 gol u 32 odigrane utakmice, a ugovor ga veže do 2020. godine. No Aubameyang je izrazio želju da ode iz kluba i tako Borussiji omogući da nešto i zaradi jer je njegova odštetna klauzula čak 70 milijuna eura.

Autor: youtube

Zainteresirani klubovi? Da, svi europski velikani, ali cijena je paprena. PSG je navodno odustao, u Realu još razmišljaju i 'važu', City i United za sada šute...