KRAJ JEDNE ERE

Obraćanje koje smo svi čekali; evo što je sve rekao Nenad Bjelica nakon što mu je NK Osijek uručio otkaz i to poslije pobjede u derbiju!

30.08.2022 u 14:57

Bionic
Reading

Nakon što je dobio otkaz poslije derbija 7. kola SuperSport HNL-a Osijeka i Hajduka (2:1), Nenad Bjelica se oglasio oproštajnom porukom

Bjelica nije dobio otkaz nakon europskog debakla ni nakon ranijih prvenstvenih posrtaja, nego mu je klupsko vodstvo presudilo poslije – pobjede! Da, ovaj stručnjak smijenjen je dan nakon trijumfa protiv Hajduka što je bilo iznenađenje. Otkaz mu se spremao, ali je došao u čudno vrijeme, kada su osvojena tri boda.

Nakon prospavane noći preko društvene mreže oglasio se odbačeni stručnjak…

'Dragi navijači, velika mi je čast bila predvoditi klub mojeg djetinjstva 87 puta na klupi, a 90 puta kao njegov glavni trener. Bile su to dvije nezaboravne godine s puno lijepih trenutaka i pobjeda i s po kojim razočaranjem. Hvala igračima, trenerima, stručnom stožeru, navijačima i svima koji su na tom putu željeli napraviti naš klub boljim i uspješnijim. Hvala svima koji su nam bili podrška u dobrim i lošim trenucima', napisao je Bjelica i dodao:

'Ja krećem u nove izazove s osjećajem da sam dao sve da NK Osijek bude bolji nego kako sam ga zatekao. NK Osijeku želim puno uspjeha u budućnosti. Sretno svima!'

Bjelica je preuzeo klupu Osijeka 5. rujna 2020. godine i premda se uključio u borbu za vrh hrvatskog prvenstva, nije uspio osvojiti nijedan trofej s klubom. U 87 susreta koliko je vodio momčad s klupe Osijek je upisao 49 pobjeda, 23 remija i 15 poraza.

Osijek - Hajduk 2:1, sažetak 28.8.2022. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport
  • +16
Osijek - Hajduk, SuperSport HNL, 28.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic
Standings provided by SofaScore LiveScore