TRAŽI SE NASLJEDNIK

NK Osijek će skupo platiti 'rastavu' s Nenadom Bjelicom; poznati su i kandidati za novog trenera slavonskog prvoligaša

30.08.2022 u 06:30

Bionic
Reading

Nenad Bjelica više nije trener NK Osijeka, a u javnost izlaze imena kandidata za klupu slavonskog prvoligaša

Gotovo je! Sapunica oko sudbine Nenada Bjelice je završena, on je svoju priču u Gradskom vrtu završio. Mala utjeha mu može biti što je otišao s pobjedom i to protiv velikog rivala Hajduka (2:1), a veća zasigurno pogled na bankovni račun, jer je Bjelica imao čvrst ugovor koji mu je jamčio dobru otpremninu u slučaju jednostranog raskida ugovora.

Koliko bi ona mogla biti? Ukoliko je Bjelica ostao čvrst u svojem stavu i nije želio oprostiti ni kune svojim poslodavcima onda bi njegov odlazak stajao Osijek oko 1,5 milijuna eura (s PDV-om) za posljednjih 10 mjeseci ugovora.

  • +16
Osijek - Hajduk, SuperSport HNL, 28.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic

No nije samo milijunski ugovor ono što zanima nogometnu javnost. Glavno je pitanje ipak ono u vezi nasljednika. Zasad će leđa podmetnuti Ivica Kulešević, a kao kandidati za trenera se zasad spominju Goran Tomić, Zoran Zekić, Ognjen Vukojević, Sergej Jakirović… Čeka se 'bijeli dim' iz Gradskog vrta…

Osijek - Hajduk 2:1, sažetak 28.8.2022. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore