POSLIJE DERBIJA

Pojavila se snimka iz Gradskog vrta koja će dignuti na noge sve koji ne daju na Hajduk, ali i koja pokazuje da su u Osijeku bili u transu

30.08.2022 u 12:49

Bionic
Reading

U sedmom kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige Osijek je u Gradskom vrtu svladao Hajduk 2:1, a posebno euforičan poslije pobjede bio je veznjak Mijo Caktaš

Prvoligašu s Drave u novoj sezoni ne ide po planu, ispalo se prerano iz Europe, bilo je već previše posrtaja u domaćem prvenstvu, pa je pobjeda protiv Hajduka došla u pravi trenutak.

Doduše ne za trenera Nenada Bjelicu koji je poslije derbija dobio otkaz, ali u svlačionici je među igračima puno ljepše kada su osvojena tri boda.

Svoje oduševljenje rezultatom nije skrivao ni bivši Hajdukovac Mijo Caktaš. On je nosio dres splitskog velikana u dva navrata (2011-2016., 2018-2021.), a od siječnja ove godine vratio se u hrvatski nogomet, no u Osijek.

Osijek - Hajduk 2:1, sažetak 28.8.2022. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

Dok su igrači Osijeka slavili s navijačima, klupska kamera ga je snimila kako je vikao: 'Joooj! Kako mi je draga ova pobjeda!', da bi par sekundi kasnije dodao: 'Sad ćemo popit sto piva!'.

Jedan od suigrača je duhovito dobacio snimatelju da izjavu za pivo cenzurira, a sve to možete vidjeti ispod ovoga teksta na 4:20.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +16
Osijek - Hajduk, SuperSport HNL, 28.8.2022. Izvor: Cropix / Autor: Marko Mrkonjic
Standings provided by SofaScore LiveScore