FIFA_SP_2018.svg

Kramy fan-klub

Obožavatelji iz Češke čestitali Kramariću rođendan; evo zašto ga je poklon do suza nasmijao

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije, Andrej Kramarić, danas ima poseban razlog za slavlje. Naime, slavi 27. rođendan, a što su mu na treningu - posebnim tapšanjem po leđima čestitali i Dejan Lovren i Vedran Ćorluka

Vjerujemo da će mu i Hrvatski nogometni savez čestitati prigodnom tortom. Ali kako u češkom selu Kramy – kao što smo već pisali - postoji i njegov fan-klub koji prati sve Kramarićeve poteze, tako su pripremili jedan prigodni ili bolje rečeno specifični poklon.

Naime, doznali su kako je Andrej Kramarić nakon utakmice protiv Nigerije morao na doping-kontrolu, ali je, kao i mnogi prije njega, imao problema, s davanje uzorka. Kako su nogometaši nakon utakmica 'iscijeđeni', onda uriniranje mnogima predstavlja veliki problem. I zato je Kramarić skoro zakasnio na let prema bazi u Iličevu.

A kako je u Češkoj nacionalni proizvod - pivo, u Kramyju su već organizirali slanje gajbe lokalnog piva koje je izuzetno cijenjeno među pravim pivopijama.

Ali kako su u fan-klubu svjesni da bi taj gajba lako zapela na ruskoj carini, smišljaju način gdje i kako bi mu je dostavili. Prvo, kao rođendanski poklon, a potom i kao korisnu tekućinu ako bi ponovno morao na doping kontrolu. Ako ništa drugo poklon je originalan i duhovit. Nema sumnje kako je Kramarić, kada je doznao za ovaj poklon, vjerojatno 'umro' od smijeha.

  • +34
Rošino: Trening hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Arena Roscino Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal