kakav gospodin

Česi su ovom porukom iznenadili Kramarića; evo što im je hrvatski napadač odgovorio

29.05.2018 u 06:58

Bionic
Reading

Napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njemačkog Hoffenheima, Andrej Kramarić, početkom svibnja dobio je lijepu poruku iz Češke

Naime, iz jednog malog mjesta u središtu Češke, a koje se zove Krámy, nekoliko je zaljubljenika u nogomet doznalo kako je hrvatskom napadaču nadimak Krama. A kako s velikom pozornošću prate (i) njemački nogomet, ali i nastupe hrvatske reprezentacije, jednostavno su ga 'prisvojili'.

>> Zbog Andreja Kramarića u Češkoj se ne spava! Toliko ga obožavaju...

Porukama 'Naš si, Kramo' i Volimo te, Kramo', Česi su dirnuli hrvatskog reprezentativca, koji im je na lijepe riječi uzvratio jednako lijepom porukom.

'Kramy, hvala od srca, Krama'.

Uz to je i poručio.

'Zbilja mi je drago da su me prihvatili kao 'svojeg'. U svakom slučaju, trudit ću se i njih razveseljavati golovima'.

Česi poručuju kako će zbog hrvatskog napadača na SP-u u Rusiji navijati za dalićeve izabranike, a sigurni smo da će, kada Kramarić bude zabijao, i nazdravljati čuvenim češkim 'tekućim proizvodima'.

Inače, Krámy je arhaičan češki izraz za dućane.

U okolici sela su nekada postojali zlatni rudnici i tu su se okupljali trgovci sa potrebnim artiklom za rudare. Danas u selu živi oko 60 stalnih stanovnika i nekoliko desetaka praških vikendaša. Nogomet i pivo im je najveća strast.

Kramarić je imao još jednu odličnu sezonu u Hoffenheimu, koju je okončao sa 13 golova i sedam asistencija u Bundesligi. U hrvatskoj reprezentaciji, u 29 nastupa zabio je osam golova.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia