FIFA_SP_2018.svg

doping kontrola

Kramariću i Rebiću malo nedostajalo da se u kamp vraćaju sami

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je s 2:0 svladala Nigeriju te pobjedom otvorila nastup na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu

Izbornik Zlatko Dalić s novim je i mlađim snagama ušao u dvoboj protiv Nigerije. Doduše, nakon odlične sezone i dobrih nastupa (i) u prijateljskim ogledima, nastup Andreja Kramarića i Ante Rebića bio je očekivan.

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

A Dalić je pokazao da zna prepoznati igrače s potrebnim impulsom, te je s ovom dvojicom složio ofenzivnu močad za pobjedu nad Nigerijom.

I obojica su zaslužili visoke ocjene.

Međutim, da im malo pokvari raspoloženje, pobrinula se Fifa, koja je upravo ovaj dvojac poslala na doping kontrolu. A to je situacija koju nogometaši baš i ne vole. Jer nakon iscrpljujućih 90 minuta, kada je tijelo dehidrirano, oni moraju na mokrenje.

A onda u sebe ubacuju puno tekućine. I ta reakcija zna potrajati. Sjetimo se samo kako je Rakitić zbog istog problema propustio veliko slavlje nakon pobjede nad Grčkom.

Sada su na kontrolu morali Andrej Kramarić i Ante Rebić, a sve to prilično je potrajalo. Na svu sreću, stigli su u zadnji tren na noćni let zrakoplovom te su s ostatkom suigrača doputovali u Iličevo.

  • +5
Hrvatski navijači na utakmici protiv Nigerije u Kalinjingradu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal