POSLIJE NOVOG TRIJUMFA U RINGU

Objavljen video sa Cro Copom koji će vas nasmijati do suza, a tek neki vicevi o njemu...

31.12.2017 u 20:43

Bionic
Reading

Mirko Filipović nije samo opaki borac nego i duhoviti lik koji se i okružio s ljudima uvijek spremnima na dobru zafrkanciju, a jedan od takvih je bivši svjetski boksački prvak Stipe Drviš

Cro Copa svi znaju po ubojitom high kicku uz kojeg se veže izjava 'desna noga bolnica, lijeva noga groblje'. No osim po razornim udarcu naš borac je poznat kao pravi šaljivac.

Često puta je u javnosti pričao viceve, raznim smicalicama izluđivao i plašio novinare, preko društvenih mreža objavljivao duhovite anegdote, a u takvom ritmu nastavio je i poslije nove pobjede u karijeri nakon što je na brzinu sredio Japanca Tsuyoshija Kohsaku.

Uz suradnju neizostavnog člana svojeg stožera Stipu Drviša, koji je također pravi zafrkant, otkrivena je 'taktika' za zadnji trijumf u ringu, a sve je objavljeno na Facebooku.

'Prva bomba, zatim deri, deri, deri, ali ovaj drugi deri ne treba biti jaki, onda uđeš bam, bam, bam, pa bam, bam jaki, pa opet bam jaki i onda izađeš i gotovo', objašnjavao je Drviš dok je Filipović poput školarca mirno slušao i rekao 'Dobro'.

Inače, već su krenuli i vicevi o Cro Copu koji će dobro nasmijati sve one koji na njih nalete na društvenim mrežama i u komentarima, a evo nekih:

'Koliko Cro Cop može napraviti sklekova? Sve, i to sa Chuckom Norrisom na leđima.'

'Svađali se sinovi predsjednika SAD-a, Rusije i Kine čiji je tata najjači. Došao mali Hrvat i rekao moj tata je najjači, on je Cro Cop. I svi se slože...'

  • +8
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL