STIGLI NALAZI

Novi problemi za trenera Hajduka. Evo koliko mora pauzirati ozlijeđeni Šarlija

28.02.2024 u 15:21

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka svladali su Varaždin na Poljudu s visokih 5:0 i plasirali se u polufinale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, no ozljeda stopera Zvonimira Šarlije zabrinula je navijače i stručni stožer

Podsjetimo, prvijence za Hajduk u ovoj pobjedi postigli su Ismael Diallo i Laszlo Kleinheisler, a još su se u strijelce upisali Filip Krovinović, Josip Elez i Marko Livaja (11 m), a Zvonimir Šarlija je napustio igru u 23. minuti zbog ozljede.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Riječ je o ozljedi aduktora., a nakon obavljenih pretraga stigle su i prve konkretne informacije. Činjenica je da ozljeda nije teže prirode, ali ono što nikako ne ide u prilog treneru Mislavu Karoglanu je procjena da njegov stožerni igrač mora mirovati deset dana.

U prijevodu Šarlije sigurno propušta domaću utakmicu Hajduka u SuperSport HNL-u s Istrom 1961 (2. ožujka), a pod znakom pitanja je i njegov nastup protiv Gorice (9. ožujka).

  • +19
Hajduk - Varaždin (1/4 finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa) Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Na ljestvici Hajduk je drugi s 49 bodova, Bod više ima videća Rijeka, dok trećeplasirani Dinamo ima dva boda, ali i utakmicu manje.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.