prava poslastica

Ždrijeb Lige prvaka donijet će nam jedan strašan okršaj velikana!

15.03.2018 u 10:15

Bionic
Reading

Ove srijede saznali smo imena svih osam klubova koji su izborili četvrtfinale Lige prvaka, a ždrijeb u petak donijet će nam najmanje jedan okršaj europskih velikana...

Osmina finala Lige prvaka prošla je bez pravih iznenađenja. Ispao je tek bogati PSG, ali samo zato što ga je ždrijeb spojio s madridskim Realom koji je još jednom pokazao zašto je osvojio elitno klupsko natjecanje triput u posljednje četiri godine. Krah je doživio i Mourinhov neuvjerljivi Manchester United, ali on već dugo nije u užem krugu favorita za titulu.

  • +3
Manchester United - Sevilla, Liga prvaka, 13.3.2018. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dalje su prošli i Barcelona, Juventus, Bayern te Manchester City, a od momčadi koje su premašile svoje očekivanju tu su još Liverpool, Roma i Sevilla.

S obzirom da je pet moćnih europskih velikana ušlo u četvrtfinale, jasno je da će ždrijeb u Nyonu donijet barem jedan njihov međusobni okršaj, a možda i dva.

Treba naglasiti kako se napokon mogu susresti i klubovi iz iste zemlje pa je moguć i okršaj Reala s Barcelonom, kao i onaj engleski između Liverpoola i Manchester Cityja.

U svakom slučaju, čekaju nas poslastice 3. i 4 travnja te 10. i 11. travnja kada su na rasporedu dvoboji osam najboljih momčadi Europe, a ždrijeb ćemo svi sa zanimanjem pratiti u petak s početkom u 12 sati...