klub 100

Cristiano Ronaldo je u Ligi prvaka još uvijek efikasniji, no Leo Messi je - brži

15.03.2018 u 10:41

Bionic
Reading

Ponizio je Leo Messi golmana Chelseaja. I to dvaput. Zabio je Argentinac dva gola u 3:0 pobjedi Barcelone u uzvratu osmine finala Lige prvaka, a oba je gola Thibaut Courtois primio kroz noge...

No, važnije od svega je činjenica da je Leo Messi na toj utakmici stigao do svog 100. gola u Ligi prvaka, pa Cristiano Ronaldo više nije ekskluzivni član prestižnog Kluba 100. Dapače, uspio je Messi u jednom statističkom elementu čak i prestići Ronalda, a to mu je sigurno najdraže od svega.

Naime, Cristiano Ronaldo je trenutno u Ligi prvaka zabio 117 golova u 148 utakmica. U Klubu 100 Messi mu se pridružio u srijedu navečer nakon što je zabio dva gola Chelseaju (oba kroz noge golmanu 'bluesa' Thibautu Courtoisu!) i sad je točno na 100.

No, Messiju je za tih 100 zabijenih golova u Ligi prvaka trebalo 123 utakmice, dok je Ronaldo do 'stotke' stigao tek nakon 137 utakmica. 'Prešišao' je Leo Portugalca za 14 utakmica, barem mu je to mala satisfakcija kad već za njim kaska 17 golova...

Istaknimo i to kako je Messiju gol za vodstvo Barce 1:0, kojeg je zabio u 3. minuti utakmice s Chelseajem, najbrži u karijeri..

  • +11
Lionel Messi - zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.