ŠTO SE TO DOGODILO?

Novak Đoković zbog ovoga je glavna vijest u svijetu tenisa; fanovi srpskog igrača opet u šoku!

31.03.2018 u 10:39

Bionic
Reading

Novak Đoković u velikoj je krizi, a ceh je platio i Andre Agassi. Amerikanac više nije trener srpskom tenisaču na velikim turnirima

Nekada najbolji tenisač svijeta i osvajač 12 Grand Slam naslova nikako da se vrati u staru formu kada je dominirao svjetskim tenisom. Njegovom padu s trona nije pridonio samo manjak motivacije (poslije osvajanja Ronald Garrosa 2016.) nego i ozljede (lakat).

Đoković je već radio drastične promjene u svojem stožeru, a sada je opet šokirao svijet prekidom suradnje s Andreom Aggasijem koji ga je pratio na velikim turnirima iako je izgleda legendarni Amerikanac povukao taj potez zbog 'razilaženja u mišljenju oko pojedinih stvari'.

  • +8
Srpski tenisač Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imao sam najbolju namjeru, želio sam pomoći Novaku. Ipak, često smo zaključivali da nismo suglasni oko nekih stvari, da se ne slažemo oko detalja koji su za mene bili važni. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere', izjavio je Amerikanac za ESPN.

Đoković je nedavno poražen na startu Mastersa u Miamiju, kojeg je inače osvajao šest puta u karijeri, a to mu je bio treći poraz zaredom što mu se nije dogodilo 11 godina. Sada će srpski tenisač, trenutačno 12. na ATP ljestvici, raditi samo sa Čehom Radekom Štepanekom.