VEĆ ČETVRTA SMRT

Nova tužna vijest za naše; Čačićevom pomoćniku Mrmiću preminuo otac

15.06.2016 u 12:00

Bionic
Reading

Neke prethodne akcije reprezentacije pratile su ozljede nogometaša. No ovog puta, na Euru u Francuskoj, sudbina je nešto tužnija

Naime, tijekom priprema te tijekom samog Eura u stožeru hrvatske nogometne reprezentacije - kada su igrači i treneri u pitanju - dogodio se i četvrti smrtni slučaj.

Prvo je stožernom obrambenom igraču Domagoju Vidi prije dva tjedna preminuo ujak, potom je pričuvnom vrataru Lovri Kaliniću preminuo punac.

Nakon nedjeljne pobjede nad Turskom Darijo Srna doznao je za smrt oca Uzeira, a novu tužnu vijest primio je Marjan Mrmić, član Čačićevog stručnog stožera te samim time jedan od njegovih pomoćnika, zadužen za vratare.

Mrmiću je, kako doznajemo, preminuo otac Josip i čim je doznao tu vijest, krenuo je prema Hrvatskoj. Baš kada se u kamp reprezentacije, nakon pokopa oca u Metkoviću, vratio kapetan Darijo Srna...Marjan Mrmić, 51-godišnjak rođen u Sisku, u dresu Hrvatske branio je od 1995. do 1999. te je skupio ukupno 14 nastupa.Uoči važne utakmice protiv Češke, koja se igra u petak 17. lipnja u 18 sati, ovo je svakako novi šok za našu momčad.