NAPUŠTA Chelsea

Nova transfer bomba; Eden Hazard dolazi u Real Madrid, što će biti s Modrićem?

11.01.2018 u 15:29

Bionic
Reading

Eden Hazard, 27-godišnji belgijski nogometaš, napušta Chelsea i od ljeta postaje novi igrač Real Madrida. Odšteta i uvjeti zasad nisu poznati, ali ako se ovaj transfer ostvari to će zaista biti zvučno pojačanje za kraljevski klub, a za neke i veliko iznenađenje

Iako vijest još nije službeno potvrđena iz dobro obaviještenih izvora, koje je prva objavila jedna francuska radio stanica, doznaje se kako je sve dogovoreno. Svakako je to nova transfer bomba!

Tako će ovaj svestrani igrač, koji može igrati u napadu i vezi, pojačati momčad koju vodi legendarni Francuz Zinedine Zidane koji je najavio kako u siječnju, tj. zimskom prijelaznom roku, neće biti dovođenja novih igrača.

Eden Hazard još kao igrač francuskog Lillea, u kojem je igrao od 2007. do 2012, pokazivao je ogroman potencijal. U ljeto 2012. u transferu teškom tada rekordnih 32 milijuna funti potpisuje za Chelsea u kojem ga je vodilo nekoliko trenera. Ugovor za Chelsea ga veže do ljeta 2020. Tako da je jasno kako će za njega Real morati platiti i odštetu koja nije poznata.

Dolaskom Hazarda s Stamford Bridgea moglo bi se dogoditi da ugrozi 32-godišnjeg Luku Modrića koji već godinama igra na visokoj razini i nije toliko opasan po gol kao Belgijac. No, možda Zidane već zna taktičku postavu u kojoj bi bilo mjesta za sve, pa tako i za Modrića koji se jednako dobro kao na poziciji playmakera snalazi i na poziciji zadnjeg veznog.

Do ljeta 2018, kada bi se Hazard treba pridružiti zvijezdama igrač Real Madrida još se puno toga može promijeniti. Od trenera do glavnih igrača…

Antonio Conte, trener Chelseaja, sigurno neće biti sretan ova raspletom jer ostaje bez mladog igrača koji je postao temelj momčadi. Poznata je i njegova izjava kako se Hazarda nikada ne bi odrekao jer je uvjeren da može biti još bolji i učinkovitiji.

  • +48
Sva lica Luke Modrića Izvor: Profimedia / Autor: Igor Šoban /PIXSELL