IZNENAĐENJE

Usred najveće krize Real odlučio nagraditi Zinedinea Zidanea!

11.01.2018 u 09:13

Bionic
Reading

Iako je poznata po svojem nemilosrdnom odnosu prema trenerima, uprava Reala ponudila je produženje ugovora Zinedineu Zidaneu do 2020. godine, a francuski trener je potvrdio kako ga je već potpisao...

U Realu treneri ne traju dugo čak i ako osvajaju Lige prvaka, što je osjetio na svojoj koži Carlo Ancelotti, a vjerovalo se da ista sudbina čeka i Zinedinea Zidanea nakon što je momčad upala u krizu ove sezone.

  • +3
Zinedine Zidane Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

No, uprava koja inače nema milosti prema stručnom kadru iznenađujuće je odlučila ponuditi novi poboljšani ugovor Francuzu do 2020. godine, potvrdivši da ipak cijeni njegove uspjehe na čelu kluba i dvije osvojene Lige prvaka u nizu.

'Sve je potpisano,' potvrdio je Zidane nakon razočaravajućeg remija s Numancijom na Santiago Bernabeuu u uzvratnoj utakmici osmine finala Kupa kralja koja je završila rezultatom 2:2.

Ako ništa, time je legendarni Zizou osigurao višu otpremninu u slučaju prijevremenog prekida radnog odnosa. Hoće li mu Real ostati vjeran čak i ako ispadne od PSG-a u Ligi prvaka te ne osvoji niti jedan trofej tijekom proljeća, to je jako teško reći...