ZASAD NA SAVRŠENOM UČINKU

Nova teškaška nada UFC-a zaprijetila Miočiću i Cormieru; tek je došao, a već se razbacuje bahatim najavama

15.06.2019 u 08:06

Bionic
Reading

Iako ima tek jednu pobjedu u UFC-u, borac za kojeg smatraju da je budućnost teške kategorije najavljuje skorašnji dolazak na sami tron

Jairzinho Rozenstruik se UFC publici predstavio početkom godine nokautiravši Brazilca Juniora Albinija. Ranije je u prosincu 2018. potpisao ugovor s elitnom promocijom na četiri meča. U tom je trenutku imao impresivnih 6-0 na regionalnoj sceni.

Ovog 31-godišnjaka ćemo ponovno imati priliku upoznati na UFC Fight Night 154 priredbi gdje će se sudariti s Allenom Crowderom. U razgovoru za YouTube kanal 'Kumite TV' je najavio drugi meč u Octagonu.

'Bit će to sjajna borba. Pružit ću gledateljima šou za pamćenje', najavljuje Rozenstruik dodavši da će pobijediti svog protivnika na putu prema vrhu.

A na vrhu je i dalje Daniel Cormier. Barem do UFC-a 241 kada se drugi put sudari sa Stipom Miočićem. Surinamac prednost daje Stipi.

'Mislim da će Stipe ovaj put pobijediti. Cormier je dobar borac. Dugo vremena je bio na vrhu. Ali mislim da je malo već sada umoran i da je vrijeme da netko drugi pokupi taj pojas', prognozira surinamski teškaš, a prenosi Fight Site.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

On ne planira dugu karijeru prije nego što napadne taj pojas. Vjeruje da će se to dogoditi vrlo brzo.

'Ti dečki moraju pripaziti jer ja dolazim. Ovo je moja divizija, tu sam došao i sada idem na sve ili ništa. Idem pokupiti taj pojas', zaključio je Rozenstruik.