problemi na putu

Nogometaši Varaždina krenuli su za Split, ali su ostali 'na cesti' zbog kvara na autobusu; kako dalje?

07.10.2022 u 19:38

Bionic
Reading

Varaždinci u 12. kolu SuperSport HNL-a sutra (subota, 8. listopada, 19.05 sati, MAXtv, MAXSport 1) gostuju kod Hajduka na Poljudu. I krenuli su u petak put Splita, no ne bez problema...

Klupski je autobus negdje na putu od Varaždina prema Splitu otkazao poslušnost. No, zbog tehničkih problema nogometaši Varaždina nisu očajavali. Dapače, cijelu su situaciju okrenuli na šalu.

Atmosfera u momčadi je sjajna, a to dokazuje i fotografija s odmorišta na kojem su 'zapeli'. Dečki su se okupili oko pokvarenog autobusa te 'opalili' fotku s natpisom 'Split' na komadu kartona.

Nikad se ne zna, možda se u tim trenucima i našao netko tko bi pokupio očajne autostopere iz Varaždina na putu do Splita.

Srećom, za to nije bilo potrebe. Odmah su to dečki dali do znanja te na društvenim mrežama objavili: 'Bez brige @hajduk, dolazimo!'

Kvar na autobusu ubrzo je popravljen te su Varaždinci nastavili put prema Splitu, a i to su dokumentirali fotografijom uz poruku: 'Sljedeća stanica Split'.

MAxSport Najava 12. kola Hajduk-Varaždin Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by SofaScore
MAXSport Najava SuperSport HNL špica Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport