ima se, može se...

Dinamo mu je zaprijetio otkazom, a on je preko noći 'pronašao' više od 100.000 eura i platio dug bivšem klubu...

07.10.2022 u 18:20

Bionic
Reading

'Talačka kriza' na Maksimiru ekspresno je riješena! Naime, u četvrtak je Dinamo saznao da je napadač 'modrih', azerbajdžanski reprezentativac Mahir Emreli (25) zaradio suspenziju Fife zbog dugovanja prema svom bivšem klubu Legiji iz Varšave. Već danas je, nakon ozbiljnog razgovora u klubu, Emreli dug podmirio iz svog džepa

Podsjetimo, Mahir Emreli (25) je u veljači stigao u Dinamo iz redova varšavske Legije. U Poljskoj se azerbajdžanski napadač našao na udaru navijača te je odlučio raskinuti ugovor te je nakon toga potpisao za 'modre'.

No, očigledno je prešutio da postoji i 'manji' problem. Legija mu je isplatila cijeli ugovor, ali on ga nije odradio do kraja te su čelnici poljskog kluba pravdu potražili kod Fife. Tužili su Emrelija i tražili povrat preplaćenog iznosa, a radi se o nešto više od 100.000 eura.

Azerbajdžanac se oglušio na sva upozorenja pa mu je FIFA u četvrtak i službeno 'stisnula' suspenziju - ne smije nastupati u niti jednom natjecanju dok Legiji ne vrati traženih 100.000 eura.

  • +32
RB Salzburg - Dinamo (3. kolo Lige prvaka) Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic

U Dinamu su ostali šokirani, očigledno da je Emreli prešutio ovaj problem pa su mu čelni ljudi 'modrih' dali ultimatum - plati u najkraćem mogućem roku ili raskidamo ugovor.

I Emreli je shvatio da je vrag odnio šalu, u petak je ekspresno pronašao traženih 100.000 eura te iz svog džepa uplatio novac na račun poljskog kluba. Sada se na Maksimiru samo čeka službeni dokument Fife da mu je suspenzija ukinute te bu Mahir Emreli trebao konkurirati za utakmicu 4. kola Lige prvaka protiv Red Bull Salzburga u utorak (11. listopada, 21 sat) na Maksimiru.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.