I STADION SE DALJE GRADI

Nogometaši Osijeka dobro se zabavljaju zatvoreni u svojim domovima; mnoge u Hrvatskoj su nasmijali izazovom koji su odradili

06.04.2020 u 14:46

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka su kao i drugi državljani Hrvatske u samoizolaciji gdje odrađuju sami treninge, ali imaju isto i vremena za zafrkanciju

Tereni Hrvatski Telekom Prve lige miruju zbog pandemije koronavirusa i nitko ne može sa stopostotnom sigurnošću reći kada će se prvenstvo nastaviti.

Nogometaši su na sigurnom u svojim domovima gdje odrađuju vježbe koje su dobili od svojih trenera pa svako malo na društvenim mrežama osvanu privatni videouratci igrača koji zarađuju u hrvatskim prvoligašima.

NK Osijek je možda i najaktivniji naš klub na društvenim mrežama pa tako možemo saznati kako njihovi igrači provode 'zatvoreničke' dane.

Sada se pojavio šaljivi uradak u kojem je je čak osam nogometaša druge momčadi sudjelovalo istovremeno u zabavnom izazovu iz svojeg doma, a za pobjedu su morali koristiti – glavu.

Ima iz Osijeka još zanimljivih vijesti, koronavirus nije zaustavio gradnju novog stadiona na Pampasu što možete vidjeti u priloženom videu: