drama u sloveniji

Nogometaši Hajduka sa srpskim nogometašima u gluho doba noći bježali iz hotela

06.07.2023 u 14:13

Bionic
Reading

Burna je i neprospavana noć iza nogometaša Hajduka koji odrađuju završnicu priprema na Bledu u Sloveniji. 'Bili' su u gluho doba noći proživljavali pravu dramu

Oko jedan iza ponoći u hotelu Park na Bledu oglasio se protupožarni alarm, a u isto se vrijeme na razglasu uporno na nekoliko jezika upućivalo goste da polako i bez panike napuste hotel.

Već oko 1.45 sati ispred hotela se stvorila gužva, ali nikome nije bilo jasno zbog čega se alarm oglasio, jer požara u hotelu - nije bilo.

Neki su pomislili da je u pitanju noćna vježba ili neslana šala, a nekako u istom trenutku su ispred hotela izašli nogometaši Hajduka i srpskog prvoligaša Čukarički, prenosi Sportski žurnal.

Nakon nekog vremena je napokon stiglo i objašnjenje - alarm je nakon noćnog provoda i čašice više upalio jedan od gostiju hotela. Procedura je takva da u tom slučaju svi moraju napustiti hotel kako bi se provjerio kat na kojem je alarm i aktiviran.

Brzo je osoblje hotela Park utvrdilo da je riječ o lažnoj uzbuni, pa su se tako svi gosti oko dva sata iza ponoći napokon mogli vratiti u svoje sobe.