u kontaktu su...

Nenad Bjelica turskim medijima otkrio s kojim je sve igračima Dinama kontaktirao

06.07.2023 u 11:22

Bionic
Reading

Bivši trener Dinama Nenad Bjelica sa svojim je novim klubom, turskim velikanom Trabzonsporom, na pripremama u Sloveniji. Znakovito, oba su kluba u istom hotelu, a Bjelica je u ovom prijelaznom roku 'naciljao' nekoliko igrača koje je vodio u Dinamu

Interes Trabzonspora za Brunu Petkovića već je odavno stara vijest, tjednima se taj posao polako 'kuha' iako službena ponuda na Maksimir još nije stigla.

Nenad Bjelica vrlo bi rado ponovno 'spojio' Mislava Oršića i Petkovića, sada u dresu Trabzonspora, ali dojam je da turski prvoligaš u ovom trenutku ipak nije spreman platiti koliko 'modri' traže. Turci navodno nude 'samo' dva i pol milijuna eura, a Dinamo traži barem pet milijuna.

Turski mediji i dalje vrte 'kombinacije' prema kojima bi u redove Trabzonspora došla još neka od zvijezda Dinama, a i sam Nenad Bjelica u svom poznatom stilu 'taktički' s vremena na vrijeme 'potpali vatru'.

Tako je Bjelica za turske medije otkrio s kojim je sve igračima Dinama kontaktirao.

'Razgovarao sam s Brunom Petkovićem, ali ne i s Dinamom...', kazao je Bjelica i dodao:

Brdo kod Kranja: Mislav Oršić odradio trening s Trabzonsporom Nenada Bjelice Izvor: tportal.hr / Autor: Marko Lukunic / PIXSELL

'Ali razgovarao sam i s drugim igračima koje sam vodio, s Dominikom Livakovićem i Lukom Ivanušecom. Dinamo ima 10 do 15 igrača koji bi mogli igrati u Trabzonsporu', zaključio je nekadašnji trener 'modrih'.

Svi bi vrlo rado znali planove i imena mogućih pojačanja, a Bjelica je i dalje vrlo suzdržan.

'Vidjet ćemo što će nam donijeti ovi dani...', zaključio je trener Trabzonspora Nenad Bjelica.