DOŠLO I DO TUČNJAVE

Nogometaš Dinama Duje Čop napadnut u Splitu!

01.01.2015 u 11:08

Bionic
Reading

U Tommyevoj trgovini u centru Joker, malo prije blagajni, nogometaša i prijatelja napala je skupina od tri-četiri mladića. Tučnjavu je brzo prekinuo zaštitar centra, a napadači su rekli da su napali Čopa jer 'igra u Dinama'. Izbačeni su iz Jokera, nastavili su vani čekati bivšeg igrača Hajduka i Splita, ali uzalud

Kako javlja Dalmacijanews, nogometaš Dinama Duje Čop, zajedno s prijateljem, jučer je (na Silvestrovo) napadnut u splitskom trgovačkom centru Joker, a kao razlog se spominje činjenica da igra za Dinamo.

Kako je do cijele strke došlo, opisao je očevidac događaja: 'Prošao sam blagajnu s ekipom, kad sam čuo povišene tonove, beštimje. Okrenuli smo se i na nekoliko metara od nas, unutar trgovine i prije samih blagajni, taman gdje prestaju redovi s policama, bilo je nekoliko mlađih muškaraca koji su se "prepucavali". Gotovo trenutno su dvojica se našla u "klinču", počela je gužva, pali su na police, popadali su proizvodi i stali su se "šibat". U tom trenutku nismo još ni prepoznali o kome je riječ niti zašto se to događa, ali utoliko je dotrčao zaštitar trgovačkog centra koji ih je stao razdvajati.

Parilo je ružno, udarali su se i rukama i nogama, ali nakon dolaska zaštitara svi su se smirili, digli su se na noge i nije parilo da je itko ozbiljnije ozlijeđen, iako smo mi bili par metara dalje pa to nismo ni vidjeli. Prepoznali smo Duju Čopa, koji je bio nekako iza svog prijatelja koji je ranije bio u "klinču" s onim drugim. Dujin prijatelj ili tjelohranitelj, nemam pojma šta je, pitao je ove mladiće "zašto ih napadaju". Iz ova skupine, njih je bilo tri ili četiri, odgovorili su mu "zbog Dinama" i zašto igra za njih i da više ne dolazi "ovamo". Zaštitar je bio priseban i autoritativan i izveo je te momke van trgovačkog centra, a oni su vikali prema Duji da ga čekaju ispred. Vidjeli smo da su stvarno stali kod McDonaldsa, ali Duje ni njegov prijatelj se nisu pojavili. - prepričao nam je u dahu očevidac nemilih scena u Jokeru na Silvestrovo.'

Policija o ovom događaju nema nikakvih saznanja jer nitko od sudionika nije završio u bolnici, niti prijavio bilo što policiji. U slučaju da je netko od spomenutih završio na hitnoj pomoći, policija bi automatski bila obaviještena, kao i naravno u slučaju da je netko direktno prijavio događaj.